Træbeskyttelse

Har du brug for en god træbeskyttelse, som kan sikre dit udendørs træværk mod regn og blæst? Hos Sadolin-Glostrup kan vi hjælpe dig godt på vej. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af træbeskyttelse, som klæder dit træværk godt på til Danmarks omskiftelige vejr. Med den rigtige træbeskyttelse vil dit hus fremstå nymalet år efter år.

Vores sortiment af træbeskyttelse byder på træ- og terrasseolie samt hel- og halvdækkende træbeskyttelse fra nogle af de bedste producenter på markedet. Alle produkter er af høj kvalitet og udviklet til at bevare træets glans og farve i lang tid. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og find den træbeskyttelse, der passer til netop dit projekt.

Viser alle 15 resultater

Træmaling fra Pinotex og Nordsjö 

Hvis ikke du er opmærksom på at beskytte dit trækværk, vil træet med tiden miste sin glans og farve grundet det omskiftelige vejr. Med en god udendørs maling og den rette træbeskyttelse kan du forlænge levetiden på dit træværk. Træbeskyttelse gør træet slidstærkt og beskytter mod fugt, alger, svampe og råd.

Med træbeskyttelse fra vores sortiment får dit træværk den bedste behandling. Vi forhandler udendørs maling og træbeskyttelse fra Pinotex og Nordsjö, som begge er førende inden for deres felt. Alle produkter er af højeste kvalitet og udviklet med fokus på at skabe langtidsholdbare resultater.

Hvilken udendørs maling skal jeg vælge? 

Der findes mange forskellige former for udendørs maling. Hvilken slags træmaling, du skal vælge, kommer derfor an på, hvad du har af ønsker og behov. Det er altid en god idé at gå efter træmaling, der er lavet af akryl, da det giver den bedste dækkeevne og vandafvisende overflade. Derudover bør du også købe en god grunder, så malingen hæfter bedre fast og giver et jævnt resultat. Herefter kan du bruge en træbeskyttelse til at beskytte dit træværk mod vejr og vind.

Du kan vælge mellem både hel- og halvdækkende træbeskyttelse. Hvis du ønsker, at dit træværk skal være beskyttet og ekstra modstandsdygtig overfor slid, er heldækkende træbeskyttelse det bedste valg. En halvdækkende træbeskyttelse er derimod velegnet, hvis du ønsker at bevare træets naturlige struktur, men stadig vil forsikre dig mod vindpåvirkninger og råd.

Når du køber træbeskyttelse, er det også vigtigt at kende forskellen mellem de olie- og vandbaserede versioner.

Oliebaseret træbeskyttelse

Oliebaseret træbeskyttelse er bedst, hvis du ønsker at behandle træ, der allerede er beskadiget. Oliebaseret træbeskyttelse trænger længere ind i træet end vandbaseret træmaling og kan dermed forlænge slidt træværks levetid. Du kan dog ikke bruge oliebaseret træbeskyttelse på overflader, der er overfladebehandlet med en vandbaseret træbeskyttelse.

Vandbaseret træbeskyttelse 

Vandbaseret træbeskyttelse fungerer bedst som en forebyggende behandling til dit træværk. Den skaber et hærdende lag på overfladen af træet, som beskytter mod fugt og forhindrer svampeudbrud. Vandbaseret træbeskyttelse er også bedre mod miljøet, da det indeholder færre opløsningsmidler.

Den bedste træmaling indendørs

Har du møbler, døre eller trætrapper, som trænger til at blive frisket op med træmaling, tilbyder vi hos Sadolin-Glostrup også et bredt sortiment af træmaling til indendørs brug. Her kan du finde træmaling i et væld af farver og forskellige glansgrader – alt sammen i den højeste kvalitet.

Det er vigtigt, at du behandler med grundmaling først, hvis du maler på ubehandlet træ. Bagefter kan du trygt gå i gang med at male dit træværk og skabe lige præcis den finish, du ønsker. Har du spørgsmål angående træmaling indendørs, så tøv ikke med at trække på vores ekspertise.

Køb træbeskyttelse og udendørs maling hos Sadolin-Glostrup 

En god udendørs maling og træbeskyttelse skaber de bedste forhold for dit træværk. Du kan bruge træbeskyttelse på bl.a. dit plankeværk, træterrasse, havemøbler og træbeklædning på dit hus. Vi tilbyder et stort udvalg af træmaling og træbeskyttelse, som passer til ethvert projekt. Bestiller du allerede i dag, leverer vi inden for 1-3 hverdage – vi tilbyder også fri fragt ved køb over 499 kr.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af træmaling og træbeskyttelse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43960537 eller mail sadolin@sadolin-glostrup.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.