Spraymaling

Leder du efter en nem, billig og sjov måde at give dine møbler eller andre ejendele nyt liv? Så er spraymaling den perfekte løsning. Her på siden har vi hos Sadolin-Glostrup samlet et stort udvalg af spraymaling fra de bedste producenter på markedet. Du kan bl.a. finde Motip spraymaling, som er kendt for sin høje kvalitet og holdbare resultater. Vi har også spraymaling i mange forskellige farver, så du med garanti kan finde lige præcis det, du mangler til dit næste kreative projekt.

Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, og vælg mellem blanke, matte og farverige spraymalinger til billige priser.

Viser 1–20 af 943 resultater

Motip spraymaling 

Hos Sadolin-Glostrup kan du finde et stort udvalg af Motip Spraymaling og Motip autolak. Motip er markedsledende inden for spraymaling og autolak og har i mange år været det foretrukne valg blandt både professionelle og amatørmalere.

Motip spraymaling kan bruges på et utal af materialer, og de fleste i vores sortiment kan bruges til både træ, metal, glas, aluminium og forskellige typer af plastik. Motip spraymaling er dog særlig velegnet til at opfriske biler og cykler, men kan også bruges til gør-det-selv-projekter – har du f.eks. en gammel radiator, der er blevet slidt og kedelig at se på? Det er næsten umuligt at undgå spor efter malerpenslens hår, men med en god spraymaling kan du nemt og hurtigt friske din radiator op og sikre et dækkende samt holdbart resultat.

Spraymaling til metal 

Her på siden kan du finde den bedste spraymaling til metal, som både giver en flot overflade og beskytter mod rust. På den måde kan du forny hele hjemmet. Det gælder også udendørs, hvor et stakit i metal måske trænger til at blive piftet op.

Det er vigtigt med et godt forarbejde, når du skal bruge spraymaling til metal. Først og fremmest er det vigtigt at slide alt rust væk og rengøre metallet grundigt. Metal har ofte en glat overflade, og derfor bør du altid starte med et tyndt lag, da malingen ellers vil løbe. Derefter skal spraymalingen have lov til at tørre, før du giver den et ekstra lag. Normalt skal metal mindst have to lag spraymaling mere, før du opnår et helt dækkende resultat.

Det er altid en god idé at påføre spraymalingen udendørs, så du ikke får spraymaling på uønskede steder. Husk at ryste dåsen med spraymaling godt inden brug og undervejs i processen.

Spraymaling i et væld af farver 

Vores sortiment af spraymaling byder på en bred palet af farver i matte og blanke strukturer. Har du f.eks. kedelige, gamle træstole eller -reoler, kan du med spraymaling i en frisk farve nemt pifte dem op og bringe nyt liv til dit hjem. Vi har også fede metalliske farver såsom guld og sølv samt neutrale nuancer i sort og hvid.

Køb spraymaling til dit næste kreative projekt hos Sadolin-Glostrup 

Hos Sadolin-Glostrup har vi et stort sortiment af spraymaling og Motip autolak. I vores udvalg kan du vælge mellem mange forskellige farvenuancer. Så hvis du ønsker at få nogle nye farver ind i dit hjem, er spraymaling et rigtig godt valg. Vi garanterer dig et flot og holdbart resultat. Bestiller du din spraymaling i dag, leverer vi allerede inden for 1-3 hverdage. Vi tilbyder også fri fragt ved køb over 499 kr.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af spraymaling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43960537 eller mail sadolin@sadolin-glostrup.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.