Vægmaling

Trænger dine vægge til at blive frisket op? Så er det måske på tide at finde malerbøtten frem. Uanset om det er husets facade, panelerne i stuen eller fliserne på badeværelset, som trænger til en tur, er vægmaling ofte vejen frem. Der findes meget forskelligt vægmaling, og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige, som passer til netop dit malerprojekt.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af indendørs og udendørs vægmaling fra nogle af de bedste producenter på markedet. Vi forhandler bl.a. Nordsjö maling, som er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtige initiativer. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og vælg mellem glansfulde, matte og farverige malinger til billige priser.

Viser alle 13 resultater

Indendørs maling – skab det perfekte indeklima 

Foregår dit næste malerprojekt i stuen, på badeværelset eller i andre rum, som befinder sig indendørs, er det ekstra vigtigt at tage højde for malingens kvalitet. Det er altid en god idé at gå efter indendørs maling, der er mærket med EU-blomsten, Svanemærket og den Blå krans. På den måde er du sikker på, at der bl.a. i produktionen af malingen har været fokus på at reducere mængden af miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Indendørs maling indeholder dog ofte organiske opløsningsmidler, som i enkelte tilfælde kan forårsage ubehag. Du bør derfor altid have åbne vinduer, når du maler. Med den rigtige vægmaling sikrer du altså et sundt indeklima i dit hjem.

Hos Sadolin-Glostrup kan du finde et stort udvalg af miljømærket vægmaling. Vi forhandler f.eks. indendørs maling fra Nordsjö, som samarbejder med Astma-Allergi forbundet og EU-blomsten.

Rækkevidde af vægmaling 

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget vægmaling du skal bruge. Du kan med fordel starte med måle de kvadratmeter op, du skal male. På langt de fleste bøtter er det angivet, hvor mange kvadratmeter vægmalingen kan dække. Du kan dog som tommelfingerregel gå ud fra, at der går en liter vægmaling til ca. otte kvadratmeter.

Udendørs maling

Skal du male husets facader, vindueskarme, træværk eller noget helt andet? Uanset omfanget af dit malerprojekt, er det vigtigt at vælge den helt rigtige udendørs maling. Det er nemlig et tidskrævende arbejde at male udendørs, og derfor skal det gerne udføres ordentligt første gang. Du sikrer dig de bedste og mest holdbare resultater ved at vælge udendørs maling i høj kvalitet, der er nemt at arbejde med, og som lægger sig jævnt på materialet. Med kvalitetsmaling sikrer du en nem og hurtig malerproces med et perfekt slutresultat.

Vægmaling – farver 

Vægmaling er det perfekte redskab til at puste nyt liv i dit hjem. Flere er i højere grad begyndt at bevæge sig væk fra de traditionelle hvide vægge til fordel for mere modige farvevalg. Med vægmaling i flotte farver kan du skabe din helt egen personlige stil og give dit hjem et nyt udtryk. Et miks af forskellige vægmalingfarver er også velegnet til at dele et stort rum op i flere sektioner og fungerer som usynlige vægge.

Køb vægmaling i høj kvalitet hos Sadolin-Glostrup 

Uanset hvad du søger inden for vægmaling, kan du finde det online hos os. Vi har samlet et bredt sortiment af produkter fra de bedste producenter på markedet, som tilbyder vægmaling til ethvert formål. Bestiller du vægmaling i dag, leverer vi inden for 1-3 hverdage – vi tilbyder også fri fragt ved køb over 499 kr.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af vægmaling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43960537 eller mail sadolin@sadolin-glostrup.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.