Motip autolak

Er du på udkig efter spraymaling, autolak eller plejeartikler? Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Motip, som er førende inden for deres felt. Motip er særligt kendt for deres spraymaling, der giver et flot og holdbart resultat. Motip spraymaling kan anvendes på et utal af materialer og er perfekt til at friske dine ejendele op. Så uanset om du skal behandle din bil, cykel eller noget helt tredje, vil du med sikkerhed finde det helt rigtige produkt fra Motip.

Gå på opdagelse i vores udvalg af produkter, hvor du bl.a. kan finde Motip autolak, Motip primer og selvfølgelig Motip spraymaling.

Viser 1–20 af 859 resultater

Spraymaling fra Motip

Motip er markedsledende inden for spraymaling af biler og har i mere end 50 år været det foretrukne brand for autobranchen – og det er der naturligvis gode grunde til. Motip formår nemlig at forene lave priser med topkvalitet og er særlig kendt for at producere moderne spraymaling med nyeste generation af dysser, og som er ekstra dækkende og rustbeskyttende.

Motip Spraymaling giver dig uendelige muligheder

Selvom Motip spraymaling er førende inden for autobranchen, så rækker deres produkter meget længere end det. Spraymaling fra Motip er også velegnet til gør-det-selv-segmentet og det industrielle marked. Derudover vil du opleve, at Motip spraymaling kan anvendes på mange forskellige måder. Spraymalingen kan derfor bruges til meget mere end at pifte dit køretøj op. Motip spraymaling grundere har en rigtig god vedhæftning og kan derfor bruges på et væld af materialer – lige fra sten, plastik og glas til træ, metal og aluminium. Så hvis du ønsker at få nogle nye farver ind i dit hjem, er spraymaling fra Motip et rigtig godt valg. Vi garanterer dig et flot og holdbart resultat.

Motip autolak og spraymaling i et væld af farver

Trænger din bil, cykel eller motorcykel til en ny farve? Hos Sadolin-Glostrup har vi sørget for et stort farvesortiment af spraymaling og autolak fra Motip og Sikkens.

Motip autolak acryl eller Sadospray dækker alle farver bl.a. Radiant rød, Ocean blue, Pacific green eller Koksgrå.

Sadospray tones i RAL, NCS, Akzo Nobel ACC Nordsjø, Jotun, FARROL & BALL farver, pulver lakeret farver eller efter dit ønskede farveprøve i netop samme glans.

Skal dit køretøj være lidt ekstra festligt, kan du vælge mellem fede metalliske farver såsom British racing green, INCA Gold og Catalina blue met., Perlemors hvid eller mange andre.

Er du ikke til de vilde farver, kan du også finde spraymaling i sort og hvid, som tilmed fås i forskellige varianter – både mat og blank. Du har derfor mulighed for at skabe lige præcis det udtryk, som passer til din stil.

Sådan anvender du autolak og spraymaling fra Motip

Motip spraymaling og Motip autolak er nemt at anvende og tørrer hurtigt. Det er vigtigt, at du ryster dåsen inden brug, og at overfladen er ren og tør. For at opnå det allerbedste resultat påføres spraymaling fra Motip i flere tynde lag med en god afstand på 30 cm fra overfladen, som skal behandles.

Køb Motip autolak og spraymaling hos Sadolin-Glostrup

Hos Sadolin-Glostrup sætter vi stor pris på kvalitet og god spraymaling. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af produkter fra Motip, som sikrer dig et flot og holdbart resultat. Uanset om du ønsker at friske din bil op eller give din gamle radiator nyt liv, vil du med garanti finde et produkt fra Motip autolak eller Sadospray, som passer perfekt til formålet. Bestiller du dine produkter fra Motip i dag, leverer vi dem inden for 1-3 hverdage – vi tilbyder også fri fragt ved køb over 499 kr.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af produkter fra Motip, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43960537 eller mail sadolin@sadolin-glostrup.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Reparationslak er en type autolak, der bruges til at rette mindre lakskader og ridser på bilen. Den hjælper med at gendanne bilens udseende og beskytte mod yderligere skader og korrosion.

Autolak tilbyder en langvarig beskyttelse mod elementerne, UV-stråler og korrosion. Samtidig giver det mulighed for at tilpasse bilens udseende med forskellige farver og finish, hvilket gør det til en alsidig løsning.

For at opnå den bedste holdbarhed og en flot finish med Motip autolak, er det vigtigt at forberede bilens overflade omhyggeligt ved at fjerne snavs, rust og tidligere lag af lak eller primer. Påfør autolakken i flere jævne lag med passende tid mellem hvert lag, så det kan tørre. Afslut med en klar lak eller lakforsegler for ekstra beskyttelse og en glat overflade, men følg altid anvisningerne nøje for de bedste resultater.

Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.