Nordsjö maling

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Nordsjö maling og farver. Nordsjö har i mange år været både professionelles og private brugeres fortrukne valg, når det gælder udendørs og indendørs maling. Det skyldes særligt deres kompromisløse kvalitet og bæredygtige løsninger, som kombineres med billige priser.

Nordsjö er velegnet til ethvert malerprojekt – du kan bl.a. pifte dine vægge op med Nordsjös populære vægmaling eller forkæle dine gamle gulve med slidstærkt gulvmaling. Gå på opdagelse i et væld af farver og maling, og find det helt rigtige produkt til dit næste projekt.

Viser 1–20 af 34 resultater

Nordsjö maling med over 100 års erfaring

Nordsjö har i mere end 100 år leveret kvalitetsmaling og malerprodukter til både professionelle og private kunder. Nordsjö er kendt for deres højteknologiske løsninger og bæredygtige initiativer, som giver dig utallige muligheder for at kunne male løs uden bekymring for dit hjem og miljøet. Uanset om du er på udkig efter gulvmaling, loftmaling eller vægmaling, kan du med Nordsjös produkter forvente vedvarende resultater, ensartet dækning og en smuk finish.  

Vægmaling fra Nordsjö

Trænger dine vægge til at blive frisket op? Så kan du overveje, om det måske er på tide at svinge malerrullen. Her er det vigtigt, at du vælger den rigtige vægmaling for at opnå det bedste resultat. Der er f.eks. forskel på, hvilken vægmaling, du skal bruge, afhængigt af, om du vil male køkken eller børneværelse. Med Nordsjö vægmaling får du kvalitetsmaling til alle hjemmets rum. Du kan vælge mellem et væld af farver, som kan tones til at passe lige præcis din stil.

Gulvmaling i høj kvalitet 

Gulvmaling kan gøre underværker for dit gulv, men før du finder malerullen frem, er det en god idé at vide, hvilket materiale dit gulv er lavet af, og dermed også hvilken type maling dit gulv kan tåle. Med gulvmaling fra Nordsjö er du garanteret et slidstærkt og miljøvenligt resultat. Her kan du bl.a. finde Perfrom+Diamond Floor gulvmaling, som giver dit træ- og betongulv en blank overflade.

Miljømærket maling fra gulv til loft 

Nordsjö bestræber sig hele tiden på at skabe miljøvenlige produkter, så de holder i længere tid og bidrager til en grønnere fremtid. Hver eneste bøtte maling er derfor produceret med henblik på bæredygtige løsninger. Eks. genbruger Nordsjö materialer og mindsker generelt materialemængden på bl.a. emballagen – uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet. Når du vælger Nordsjös miljømærkede maling, er du også sikret et produkt med en rigtig god dække- og rækkeevne. Du kan derfor benytte mindre maling end tidligere og stadig få et lige så godt resultat.

Find et stort udvalg af Nordsjö maling hos Sadolin-Glostrup

Hos Sadolin-Glostrup sætter vi stor pris på god maling. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af maling fra Nordsjö, som sikrer dig et flot resultat uanset, om du skal male en enkel væg eller et helt rum fra gulv til loft. Bestiller du Nordsjö maling i dag, leverer vi inden for 1-3 hverdage – vi tilbyder også fri fragt ved køb over 499 kr.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af produkter fra Nordsjö, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43960537 eller mail sadolin@sadolin-glostrup.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.