Sadolin-33.jpg

Sadolin Maling

Søger du en kompetent farvehandler med et bredt sortiment af forskellige farvenuancer, så er Sadolin-Glostrup det oplagte valg. Hos Sadolin-Glostrup har vi mange års erfaring inden for maling til både private og erhverv. Vi har samlet et stort udvalg af indendørs og udendørs malinger – du kan finde alt fra spray- og vægmaling til autolak og træbeskyttelse.

Vores koncept bygger på idéen om, at det skal være nemt og billigt at male. Vi ønsker derfor at skabe rammerne for den bedste købsoplevelse gennem professionel rådgivning og hurtig levering. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med det, du har brug for, og viser en stor interesse i netop dit malerprojekt. Du vil også opleve, at du kan finde alt, du skal bruge, samlet ét sted hos os.

Sadolin maling med fokus på miljøet og fremtiden

Hos Sadolin-Glostrup har vi stort fokus på at skabe bæredygtige løsninger for at skåne miljøet og sikre en bedre fremtid. Det betyder, at vi kæmper for at reducere mængden af de materialer, vi anvender, samtidig med, at vi gør brug af miljøvenlige råstoffer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har et tæt samarbejde med de dygtigste fagfolk inden for branchen, og vi har dermed mulighed for at bruge højteknologiske faciliteter samt skabe bæredygtige initiativer. Det har medført, at vi i mange år har stået på den globale topliste over bæredygtige virksomheder. En stor del af Sadolin og Nordsjø maling er Svanemærket, certificeret af Astma og allergiforbundet og har fået EU-miljøblomst mærket. Du kan derfor uden bekymringer starte dit malerprojekt med Sadolin maling.

Find vægmaling i høj kvalitet hos Sadolin Glostrup

Vi byder på et stort udvalg af vægmaling fra nogle af de bedste producenter på markedet. I vores sortiment kan du også finde vores helt eget mærke, Nordsjø maling, som er kendt for sin høje kvalitet og bæredygtige initiativer. Med vægmaling fra Sadolin og Nordsjö får du den bedste kombination af perfekt æstetik og holdbarhed.

Vi har også samlet en bred farvepalet, så du nemt og hurtigt kan pifte dit hjem op med en frisk, ny farve. Skal du male husets vægge, vindueskarme, træværk eller badeværelse, har vi farven som passer dertil. Vi har også maling til udendørs brug, husets facader, hegn, vinduer eller tag.

Gå på opdagelse i vores sortiment af maling her, og find lige præcis det, du mangler til dit næste malerprojekt.

Få inspiration med Nordsjö- og Sadolin farvekort

Skal du male dine vægge, møbler eller noget helt tredje, og mangler du inspiration til hvilke farver, du skal vælge? Med Nordsjö- og Sadolin farvekort kan du se et udvalg af de farver, vores maling kommer i. Vi har sammensat farverne i nuancer, så du nemt kan finde den farve, du leder efter. Nordsjö- og Sadolin farvekort dækker hele farveskalaen og rangerer fra helt lyse til mere intense kulører. Så uanset hvor på farvepaletten, du befinder dig, kan du med sikkerhed finde en farve hos os, der passer til din stil og til moden.

Hos Sadolin-Glostrup tilbyder vi ekstra fordele til vores kunder

Hos Sadolin-Glostrup har vi altid faste lave priser på kvalitetsmaling. Det gælder uanset, om du er på udkig efter vægmaling, træbeskyttelse, autolak eller spraymaling. Opret dig som fordelskunde her på hjemmesiden, og få en gratis startpakke, muligheden for at bestille farveprøver samt brochurer og ikke mindst rabat, når du handler hos os.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af Sadolin maling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43960537 eller mail sadolin@sadolin-glostrup.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

andre tips og tricks

Hjælp til valg af autolak farvekoder

Bilmærke Beskrivelse Kodetype Alfa Romeo Under frontklap h. side 3 tal Audi Reservehjulsbrønd 4 tal/bogstaver BMW Dørfals 3 tal/bogstaver Chervolet Motor/handskerum 3 tal/bogstaver Dacia Dørfals

Læs mere
Young designer working with color palette

Hjælpevarer

Hvis ikke det rette værktøj giver det halve arbejde, giver det i hvert fald det pæneste resultat. Vi fører alle typer af malerværktøj og hjælperedskaber.

Læs mere

Stuk

Lenco har specialiseret sig i alt inden for dekoration af vægge og lofter. Stukprofiler i alle udformninger, rosetter, væglister, søjler og meget mere. Kig forbi

Læs mere
Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.