Tæpper1

Gulvbeklædning

Også når det gælder gulvbelægning står vi stærkt. Som autoriseret forhandler af Ege tæpper ligger vi inde med alle typer af gulvtæpper. Vi forhandler derudover vinyl, linoleum og korkbelægninger fra bl.a. Tarket, Meltex og Scandinova. LOOSE LAY vinyl (trægulv look) plank og flise belægning er og i programmet og er meget nemt at lægge selv, eller vi kan sende gulvmanden ud og lægge det.

Vi har egen gulvlægger tilknyttet forretningen og kan derfor både påtage os pålægning hos private samt større erhvervsmæssige kontraktopgaver.

Tæpper til hjemmet bliver mere og mere populært. Det behagelige og bløde gulv giver en god akustik og hygge til rummet. Derudover er det nemt at rengøre.

andre tips og tricks

Sadolin Maling

Søger du en kompetent farvehandler med et bredt sortiment af forskellige farvenuancer, så er Sadolin-Glostrup det oplagte valg. Hos Sadolin-Glostrup har vi mange års erfaring

Læs mere

Hjælp til valg af autolak farvekoder

Bilmærke Beskrivelse Kodetype Alfa Romeo Under frontklap h. side 3 tal Audi Reservehjulsbrønd 4 tal/bogstaver BMW Dørfals 3 tal/bogstaver Chervolet Motor/handskerum 3 tal/bogstaver Dacia Dørfals

Læs mere
Young designer working with color palette

Hjælpevarer

Hvis ikke det rette værktøj giver det halve arbejde, giver det i hvert fald det pæneste resultat. Vi fører alle typer af malerværktøj og hjælperedskaber.

Læs mere
Scroll to Top

Valg af farve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.