Få startpakke og brochurer tilsendt

Startpakke

Vi tilbyder alle vores fordelskunder en gratis 'startpakke'. Startpakken består af:

  • 3 forskellige farveprøver i vægmaling Glans 5 (0,5 liter)
  • et lille rullesæt
  • Et af vores spændende indretningskataloger

Hvis du allerede nogenlunde ved hvilke farver dine farveprøver skal være, kan du bestille din startpakke ved at sende en mail til sadolin@sadolin-glostrup.dk. Hvis du er i tvivl - eller ønsker lidt inspiration - kan du starte med at bestille nogle brochurer på samme e-mail-adresse.

Den hurtigste og bedste løsning er dog, hvis du ringer til os på 43 96 05 37, så kan vi sammen finde frem til de farver, du leder efter. Inden du gør det, kan du eventuelt benytte dig af muligheden for at sende os nogle billeder af dit hjem eller andet, du ønsker, vi skal tage et kig på. Dette giver os en god mulighed for at 'se', hvad vi snakker om, når vi taler i telefon med dig.

Som udgangspunkt sender vi kun én startpakke pr. kunde og bemærk venligst, at farveprøverne leveres som vægmaling i glans 5. Men hvis du har specielle behov, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Brochurer

Mangler du lidt inspiration? Vil du se de nyeste trends inden for farver, eller har du blot brug for et farvekort, har du her muligheden for at få tilsendt forskellige brochurer. Bemærk venligst, at bestilling af brochurer via hjemmesiden kræver, at du er oprettet som fordelskunde.

Er du allerede oprettet som fordelskunde, kan du sende en mail til sadolin@sadolin-glostrup.dk med lidt information om, hvilken type af brochurer, du har brug for. Så sender vi dem til dig hurtigst muligt.

Log ind som fordelskunde